Ayabie NED konsert
Event-Details
Datum
22.05.2007
Offizieller Veranstalter
Keine Angabe
Größenordnung
250-500
Entfernung
K/A
Kontakt
Keine Angabe
Eventkategorie
J-Musik Konzert
Adresse
Helling 7 CB
3523 Utrecht

so wie bei Mexx angegeben..

gehen sie auch zu NL

Und ich gehe da hin..

Weiter ist noch nix bekannt hiero..

Aslo mehr infomationen kommen noch.

^__^

Alles is toegestaan in de Japanse visual kei stroming waarin Ayabie thuishoort: gekleed in een kinky combinatie van traditionele Japanse dracht met psychedelische kleuren en patronen, maakt Ayabie een verbijsterende en een onuitwisbare indruk. Sexy, androgyn, elektronisch, psychedelisch, bizar – noem ze zoals je wilt, Ayabie is uitgebroken in de rock muziek scène en treed op voor uitverkochte zalen in Japan en krijgt steeds sneller groeiende belangstelling in Europa.

Ayabie werd opgericht in de lente van 2004 door de leden Ryohei, Takehito en Intetsu. Het vierde lid werd de zanger Aoi, die eerder in de band MASK zong. Vervolgens komt Kenzo bij de groep als drummer. Eind vorig jaar verliet gitarist Ryohei de band en werd vervangen door de jonge Yumehito.

Ayabie’s muziek bevat speelse combinaties van elektronische geluiden en geeft vaak de indruk een gekke combinatie te zijn van harde en zachte geluiden – precies de basis vereisten voor visual kei muziek. Hierdoor, en doormiddel van Aoi’s zachte, maar toch sterke stem, bereiken ze veel mensen wat weer tot uiting komt in de verkoopcijfers van hun CD’s.

Ayabie bied een andere soort muziek aan waardoor veel mensen zich aangesproken voelen, gebracht door een groep met passie in zowel hun muziek als optredens.

Liebe/r User/in,

Da der Eventkalender sich noch in der Beta befindet, wird diese Funktion erst später zur Verfügung gestellt.

Vielen Dank für dein Verständnis!

2 Mitglieder gaben an, dieses Event zu besuchen


Kommentare zum Event

Bisher hat noch niemand kommentiert.
Verfasse jetzt einen Kommentar

Du möchtest ebenfalls Kommentare hinterlassen?
Werde noch heute ein Teil der Community

Standort

Hallo

Vielen Dank, dass du uns dein Feedback übermitteln möchtest. Wie gefällt dir dieser Bereich der Seite? Sind Bugs aufgetreten? Bitte übermittle uns deine Eindrücke